DE BESTE MANIER OM ARTRITIS TE BEHANDELEN TIJDENS DE KNIE

Een van de ergste dingen aan artritis is misschien de manier waarop het beperkt wat u kunt doen om over te dragen. Het is moeilijk om een ​​normaal leven te leiden als je niet wakker kunt worden als gevolg van pijn. Daarom kan artritis in de knie zo moeilijk zijn. Het kan het zelfs moeilijk maken om zelfs zonder elke stap te lopen, wat resulteert in pijnlijke pijn.

Het zijn emoties die mensen met fibromyalgie al goed kennen. Dat is de reden waarom dit zo oneerlijk aangeeft dat artritis heel vaak voorkomt bij mensen met fibromyalgie. Naast de pijn van fibromyalgie, hebben ze ook te maken met gewrichtspijn. Dus laten we noemen wat fibromyalgie kan veroorzaken

Wat veroorzaakt artritis?
Artritis? Is eigenlijk een gecompliceerde aandoening. Er zijn namelijk talloze verschillende soorten artritis. Dus het is meestal verrassend moeilijk om aan de wortel van uw artritis te spijkeren.​Ondanks de enorme hoeveelheid mogelijkheden zijn we echter in staat artritis echt in twee basiscategorieën samen te vatten: inflammatoire artritis en niet-inflammatoire artritis.

In wezen is artritis toe te schrijven aan de geleidelijke afbraak in de voering van de gewrichten (het synovium.). Samen met het primaire onderscheid tussen deze twee soorten artritis is een ander mechanisme dat ervoor kan zorgen dat de voering van de gewrichten afbreekt.

De meest bekende vorm van inflammatoire artritis is reumatoïde artritis of RA. In het geval van reumatoïde artritis beginnen de afweermechanismen het synovium tussen de gewrichten aan te vallen, waardoor ze ontstoken raken en uiteindelijk uiteenvallen. RA wordt dus beoordeeld als een auto-immuunziekte, wat elke aandoening is op de plek waar het immuniteitsproces echt het eigen weefsel van het lichaam aantast.

Aan de andere kant is artrose de meest voorkomende vorm van niet-inflammatoire artritis. Artrose is vanwege de geleidelijke slijtage van de levensstijl, dus uw risico neemt toe naarmate u ouder wordt. Kortom, de angst voor het synovium bij het uitvoeren van dagelijkse taken slijt geleidelijk het synovium. Daarom trachten de botten tegen elkaar in te bewegen in plaats van synovium, wat resulteert in ontsteking en pijn.

Het antwoord op artritis hangt af van het unieke type artritis dat u heeft. Maar over het algemeen is een van de sleutels voor de artritustherapie het minimaliseren van ontstekingen en pijn en het beschermen van de gewrichten tegen verdere schade.

Hoe om te gaan met artritis tijdens de knie
Als u artritis onder controle wilt houden, is de eerste taak het aanpakken van de pijn die pijn kan veroorzaken en gewrichtsschade kan veroorzaken. Er zijn een paar verschillende medicijnen die artsen gewoonlijk voorschrijven om hiermee te beginnen.

De eerste is een vorm van geneesmiddelen die NSAID’s worden genoemd, of niet-steroïde ontstekingsremmende geneesmiddelen. NSAID’s omvatten elementaire, vrij verkrijgbare pijnstillers zoals aspirine en ibuprofen. Maar naast het verminderen van het gevoel van pijn, blijven deze medicijnen ook uit de buurt van het lichaam om een ​​bepaald type enzym vrij te geven, waaronder ontsteking.

Bovendien, accountant los angeles verschillende soorten medicijnen om met ontstekingen om te gaan, zoals corticosteroïden. Corticosteroïden zijn echt een hormoonstijl die het lichaam van nature afgeeft als reactie op een ontsteking die het genezingsproces helpt. Desalniettemin kunt u aanvullende synthetische corticosteroïden gebruiken om deze natuurlijke reactie te versterken. Uw arts kan corticosteroïden in de pil en actuele crèmevormen voorschrijven en ze zijn buitengewoon krachtig in het verminderen van ontstekingen en dus pijn.

En zowat de meest voorkomende medicijnen die specifiek worden voorgeschreven om RA te verhelpen, zijn immunosuppressiva. Immunosuppressieve medicijnen werken door dit online spel van het immuniteitsmechanisme te verminderen, waardoor het aantal antilichamen dat uw cellen produceren, wordt beperkt. Hierdoor heeft het minder antilichamen die het weefsel tussen uw gewrichten aanvallen, waardoor u minder schade en ontstekingen heeft.

Voor afleveringen van niet-inflammatoire artritis kunnen uw keuzes een stuk beperkter zijn. Hoewel zowel NSAID’s als corticosteroïden de ontsteking van uw gewrichten kunnen vertragen, en zo de mate van pijn die u ervaart verminderen. Anders kunnen elementaire voorzorgsmaatregelen, zoals voldoende rust krijgen en het vermijden van kracht op uw gewrichten, echt helpen.

En in het geval van ernstige artrose kan een arts zwaardere pijnstillers op basis van opioïden voorschrijven. Deze zijn meestal beter in staat om pijn te verminderen dan gewone zelfzorggeneesmiddelen. Bovendien hebben ze een veel grotere kans op ernstige ongemakkelijke bijwerkingen. Met dit soort juridische kwesties rond deze medicijnen, zal het moeilijker zijn om een ​​arts te selecteren die ze graag wil voorschrijven.