Permanent gewichtsverlies – is het mogelijk

Permanent gewichtsverlies – is het mogelijk

Als je een dieet volgt, ben je waarschijnlijk net als velen en heb je twee dingen aan je hoofd. U wilt het gewicht kunnen verliezen en het gewicht permanent af kunnen houden. Vraag jezelf af: heb je ooit iemand ontmoet die dit heeft gedaan? Heeft u het zelf gedaan?

Hoeveel verschillende dieetprogramma’s heb je persoonlijk gevolgd? Kon u daardoor blijvend afvallen? Als je het geluk hebt gehad om dit te doen, gefeliciteerd, want je bent er één op ongeveer een miljoen.

Op een bepaald moment in je leven zul je waarschijnlijk voor het ene dieet na het andere vallen. Je bent in staat om een ​​paar kilo af te vallen, maar helaas kom je al snel weer op gewicht en word je daardoor depressief. Om dit te voorkomen, moet u zich afvragen of u ooit een opwindend dieet heeft gevolgd.

Natuurlijk kan het zijn dat u bij elk nieuw dieet dat u heeft geprobeerd in eerste instantie opgewonden raakt, maar alleen omdat u aan het afvallen bent; maar niet voor het programma op zich. De belangrijkste redenen waarom de meeste van uw diëten mislukken, zijn:

  1. Je verveelt je toevallig door de strengheid van het programma.
  2. Door een dieet te volgen, denk je aan voedsel, vooral aan welk voedsel je wel en niet kunt eten.
  3. U heeft uw geest geprogrammeerd door te geloven dat elk van de dieetprogramma’s slechts tijdelijk is.

Elk dieetplan dat u gaat volgen, zal u vertellen dat u uw eetgewoonten en uw levensstijl moet veranderen. De kans is groot dat u het daadwerkelijk tijdelijk zult doen, en dat is waar het echte probleem begint. Een dieet is beslist een tijdelijke oplossing.

U wilt een bepaald bedrag kunnen verliezen en wanneer u uw doel bereikt; je vraagt ​​je nu af wat je moet doen. U bent niet in staat om voor altijd op dieet te blijven, tenzij u uw levensstijl in het algemeen volledig verandert.

Wanneer je je algehele levensstijl gaat veranderen, zal er veel wilskracht nodig zijn, wat je niet hebt als je net als veel van de bevolking van de Verenigde Staten bent. U zult zowel hunkeren als de munchies krijgen. Als je je verveelt en depressief raakt, antwoord je dat met eten dat het voor velen van ons een normale reactie is. Het is zelfs moeilijk voor u om daar te zitten en tv te kijken zonder de neiging te hebben ergens op te kauwen. Dit is de manier van heel veel Amerikanen. TV, chips of popcorn.

Door uw manier van leven te veranderen, kunt u zich in het algemeen depressief en alleen voelen. Je wilt je op je gemak voelen. Je houdt er niet van om te horen dat je een bepaald ding niet kunt. Je weet wat je moet doen, maar als je het daadwerkelijk doet, is het een heel andere kwestie.

Voortdurend afvallen vereist wel een complete verandering van levensstijl en voor de meeste mensen is het niet iets dat ze willen ondernemen, nietwaar? Permanent gewichtsverlies is echter heel goed mogelijk wanneer u de belangrijkste veranderingen in uw levensstijl aanbrengt.