VERDER BEWIJS DAT DIEET SODA HET LEVEN EN GEWICHTSVERLIES KAN BELEMMEREN

Verschillende talrijke onderzoeken hebben gezegd dat light frisdrank een negatieve invloed kan hebben op de gezondheid. Maar recent uitgevoerd onderzoek ontrafelt de reden waarom light frisdrank de tegenovergestelde producten kan doen die ze beloven door te resulteren in het zoeken naar suikerhoudend voedsel en mogelijk resulterend in vetgroei en slechte gezondheidseffecten.

De Huffington Post publiceerde onlangs een kort artikel waarin deze studie werd verkend, die in wezen laat zien dat terwijl je een dieetplan frisdrank drinker vraagt ​​om te kiezen uit kandijsuiker, suikervrije kauwgom en water, ze 2,93 keer zeer waarschijnlijk zal kiezen voor het snoepje. ten opzichte van andere deelnemers aan de studie die geen light frisdrank hebben gedronken. Om de reden dat dit artikel uitlegt, denken de onderzoekers dat het dieetplan frisdrankdrinkers de frisdrank drinken met de verwachting dat ze een suikerachtige energieboost krijgen, dus als ze dat niet kunnen, kunnen ze eerder naar suiker hunkeren.

Dieet frisdrank heeft geen plaats in een duidelijke eetlevensstijl, en het kiezen van dingen die natuurlijke, ongeraffineerde suikers bevatten, is een gezondere keuze dan het bereiken van de met chemicaliën beladen light frisdrank waar veel mensen niet zonder kunnen. Een dessert dat voornamelijk uit fruit bestaat, of gewoon een chocoladetraktatie die kokossuiker of een andere natuurlijke zoetstof bevat, kan je bevredigen en ook het hunkeren naar eten stoppen, en zal je hele lichaam niet vervuilen met twijfelachtige, kunstmatige ingrediënten.