HOE SNEL GEWICHT VERLIEZEN?

Elke vrouw die vet begint te verliezen, wil dat het resultaat zo snel mogelijk merkbaar is. Een recent onderzoek laat zien welke manier om gewicht te verliezen meestal het kortst is.
Een medewerker van de universiteit met betrekking tot Arkansas, dr. Ashley Binns, lijkt het antwoord te hebben gevonden op het eeuwige dilemma van hoe vrouwen moeten eten om snel overtollig gewicht te verliezen. Als je eiwitproducten consumeert vóór de fysieke inspanning, kun je volgens de expert een half uur matig sporten nog steeds extra calorieën verbranden.

Dr. Binns ontdekte welke manier van eten en lichaamsbeweging uiteindelijk het meest effectief was om af te vallen. Elk experiment met 10 vrouwen van alle leeftijden toonde aan dat wanneer de dagelijkse hoeveelheid eiwit werd gecombineerd met training, het energieverbruik en de vetvermindering in het lichaam intenser waren.

Volgens de specialist is het onleesbaar om te weigeren te eten vóór fysieke activiteit in de hoop meer calorieën te verbranden. Bovendien speelt fysieke activiteit een integrale rol in het afslanksysteem dat door Dr. Binns wordt voorgesteld. De dame waarschuwt dat een eiwitdieet zonder lichaamsbeweging tot spierverlies kan leiden. Het feit is dat het gebruik van eiwitten de lichaamstemperatuur verhoogt terwijl tegelijkertijd spiervezels worden gespleten. Zonder vulling kan hun toestand verminderen.