MANIEREN OM EEN GOED TE ETEN BRENG OVER DIEET

Hoge hypertensie is vaak een ernstige aandoening die fatale complicaties kan veroorzaken. In wezen treedt bloeddruk of hypertensie op wanneer de druk in de bloedsomloop tot een gevaarlijk niveau stijgt. Uw bloedsomloop is vergelijkbaar met het watersysteem in uw huis. Je hart is een pomp die bloed door de hele slagaders beweegt (zoals water door leidingen). Om zijn werk goed uit te voeren, heeft het een constante druk.

Als de stress exorbitant wordt, leidt dit tot overmatig gebruik van alle dingen in het apparaat. Uiteindelijk zorgt deze druk ervoor dat items uit elkaar vallen. Bij u thuis kunnen kranen barsten, maar in uw hele lichaam kan dit leiden tot hartfalen of aneurysma’s.

De beste manier om uw bloeddruk te boven te komen, is door een zeer goed dieet met hoge bloeddruk te volgen, dat erop gericht is de soorten voedsel te elimineren die hypertensie veroorzaken en een algemeen gezond lichaam te bevorderen. Dus, wat is een fantastisch dieet voor bloeddrukniveaus? Welke andere stappen is het precies mogelijk om te beslissen om te proberen uw kans te verkleinen?

Hoe ziet een voortreffelijk dieet eruit?
De grootste bijdrage van de voeding aan de bloeddruk is meer dan waarschijnlijk natrium. Hoewel talloze onderzoeken de afgelopen jaren het idee hebben aangevochten dat gewoon keukenzout niet goed is voor uw bloeddruk, suggereert bijna al het bewijs dat een dieet als een uitstekende bron van natrium bijdraagt ​​aan hypertensie. Het lichaam regelt de voorziening van water in u door het water dat u met de nieren drinkt, door te laten. De nieren gebruiken dit water om gifstoffen uit uw bloedbaan te spoelen en de andere naar de blaas te sturen om als urine te worden uitgescheiden.

De nieren werken met dit water om gifstoffen uit uw bloedbaan te verwijderen en de rest naar uw blaas te sturen als urine. Maar om dit effectief te doen, heeft het de geschikte natriumbalans nodig. Veel natrium in het bloed dwingt ons lichaam om water vast te houden, waardoor de bloeddruk stijgt en vrijwel elk lichaamsorgaan wordt belast.

Dus het eerste wat u moet doen met betrekking tot het eten van een goede high, is om uw natriumgehalte binnen de aanbevolen limieten te houden. Veel experts melden dat u de dagelijkse natriuminname op minder dan 1.500 mg moet houden. De standaard Amerikaan verbruikt echter ongeveer 3.000 mg, minstens tweemaal tot aanbevolen. De beste boosdoener bij verhoogde natriumspiegels is verwerkt voedsel. De meeste soorten bewerkte voedingsmiddelen, zoals moederborden of goedkope, diepvriesdiners, bevatten vrij veel natrium. Dit soort dingen uit je dieet schrappen op en door naar verse, huisgemaakte maaltijden is een effectievere manier om te knabbelen aan een voortreffelijk dieet dan alleen het hanteren van de zoutvaatjes.

Maar zelfs vers bereide maaltijden kunnen gevaarlijke hoeveelheden natrium bevatten als u onaanvaardbare dingen eet. Vermijd dingen die worden gerookt of uitgehard. Het uithardingsproces voor vlees zoals salami, spek en ham omvat het vlees met zout, waardoor dit soort voedsel ongelooflijk veel natrium bevat.

Op vrijwel dezelfde manier heeft alles wat zich uit een blikje ontwikkelt, waarschijnlijk grote hoeveelheden natrium. Ingeblikte ravioli, wortelen, olijven, erwten en gezouten noten bevatten allemaal grote hoeveelheden natrium en moeten echt worden voorkomen. Gooi elk soort brood weg dat je in het bevroren gedeelte van de winkel hebt liggen, zoals ovenklare pizza’s.

Zoek naar natriumarme opties voor een handvol van uw geselecteerde producten, veel bedrijven zijn begonnen ze aan te bieden als reactie op volksgezondheidsproblemen. En blijf vers vlees en groenten eten.