SCHOKKEN IN FIBROMYALGIE: HET BEHANDELEN VAN SCHOKKEN

De term \ ’spierspasmen \’ kan vaak ten onrechte worden geïdentificeerd als andere, vergelijkbare termen. Per definitie is een spierspasme slechts een plotselinge of pijnlijke samentrekking van spieren die tussen twee seconden en meerdere minuten kan optreden en herhaaldelijk voorkomt.

Een langdurige spierspasme – kan kramp zijn. Een spiertrekkingen, een oncontroleerbare samentrekking die pijnloos is en plaatsvindt in een klein deel van de spier, zodat de eigenlijke spier onder de huid samentrekt.

Spiertrekkingen treden op in de benen, duimen of ooglid en zijn daarom het gevolg van maximale angst en / of stress.

Het onderwerp met de relatie tussen fibromyalgie en spierspasmen wordt veel besproken. Zelfs door fibromyalgie en schokken zijn enorm verschillend van de andere, er wordt aangenomen dat je meer over hun relatie kunt vinden dan je zou verwachten.

Er zijn veel redenen waarom spieren samentrekken. Sommige spieren ondergaan samentrekkingen zonder enige reden, die op de markt verkrijgbaar zijn, doen dit vaak.

Aangenomen wordt dat sommige van deze spieren samentrekken als gevolg van zware training, maar de strakkere spierknopen kunnen te wijten zijn aan fibromyalgie.

wordt verstaan ​​chronische pijn die gedurende het hele lichaam wordt gevoeld, maar ons begrip van de aandoening blijft zo beperkt dat we geen idee hebben wat dit kan veroorzaken of misschien is dat een behandeling ervoor.

Desalniettemin zal het begrijpelijk zijn als niet minder dan een deel van de gevoelde pijn het gevolg was van fibromyalgie. Of nog interessanter, stel dat de fibromyalgie misschien wel een hoofdoorzaak is van de spasmen?

Behandeling en preventie van spierspasmen bij fibromyalgie
Hoewel er absoluut geen bekende oplossing is voor spierspasmen bij fibromyalgie, vindt u aanbevolen strategieën om de spanning die men voelt in de spieren te verminderen. Heb je bijvoorbeeld geprobeerd om gewoon uit te rekken?

Dit is een fantastische benadering om uw spieren te ontspannen en de bloedsomloop en de bloedsomloop in hun geest te verbeteren. Alleen bloedcirculatie en circulatie zullen eventuele bestaande pijn die u voelt verminderen en de kans op het ontwikkelen van een grotere verscheidenheid aan pijn later verminderen.

Evenzo kunt u ook een massagebehandeling zoeken die niet alleen uw spierspanning vermindert en de bloedstroom verhoogt, maar die ook vrij goed is in het verminderen van stress.

Houd de getroffen gebieden indien mogelijk ook voortdurend warm, met name koeler weer. Het warm houden van de spieren zal helpen bij het circuleren van bloed. Bij koude temperaturen, kleed je warm aan en verhoog de temperatuur in huis, of neem een ​​serieuze douche.

Hoewel het in het begin pijnlijk kan zijn, kunt u tijdens het trainen uw hand erin steken. Eenvoudige activiteiten zoals zwemmen, fietsen en zelfs wandelen zullen helpen. Werk altijd aan het verhogen van de bloedstroom en het verliezen van stressniveaus.

Het beste medicijn dat aanvallen kan verminderen, is MSM, wat verwijst naar methylsulfonylmethaan, en het is hetzelfde materiaal dat zich in de gewrichten, huid en nagels bevindt. Dit geneesmiddel vermindert de pijn en de frequentie van spasmen in de spier.

Dit medicijn werkt door de bloedstroom in goede concentraties te verhogen en zo de spierspasmen te verminderen (begin je bewust te zijn van het onderliggende thema van de torenhoge bloedcirculatie?). Een lange therapie voor MSM zal echt effectief zijn.