The Proceedings In Kylie Jenner \ ’s Lipgloss-muziekvideo?

The Proceedings In Kylie Jenner \ ’s Lipgloss-muziekvideo?

Het is al meer dan een miljoen keer bekeken, dit zal waarschijnlijk tien biljoen keer meer zichtbaar blijven, niet door Kylie / Kardashian / Jenner-fans (hoewel ze duidelijk een aanzienlijk deel zullen uitmaken), maar door academici van de disciplines ontdekken waar het in hemelsnaam om draait.

De kernboodschap is eigenlijk duidelijk omdat het zuivere water waar Kylie waarschijnlijk elke ochtend en nacht in baadt; Kylie heeft nieuwe routebeschrijvingen voor lipschaduwen voor elke aankoop! Ze zijn echt \ ’Like \’, \ ’Letterlijk \’, \ ’So Cute \’. Letterlijk.

Maar is er een reden voor dit door Kylie geleide voertuig? De plot in de video (met muziek van Glosses van Kylie Jenner, wat dat ook moge betekenen) is dat Kylie en haar meidenbende een soort glansovereenkomst proberen te sluiten met het centrum van een modieuze Amerikaanse woestijn. Kylie’s taak zal zijn om te luieren in hun luxe auto, met een Lv-hoofddoek en vervolgens een onverklaarbare enorme zware jas.

Bekijk het en we zullen het onderzoeken.

Waarom hebben ze het geld weggegooid? Waarom? Is het omdat Kylie weet dat ze een fortuin zal creëren wanneer haar glossen in de winkel liggen, of doordat tientallen triljoenen mannen en vrouwen naar de afspeelkwaliteit kijken?

En kunnen ze iets goeds zijn. Stalen!

Wat denk jij? Zijn dit de weg vooruit voor reclame? Zou je ineens een lipgloss van beroemdheden gebruiken?