NATUURLIJK GEWICHTSVERLIES UITGELEGD

Natuurlijk gewichtsverlies kan verschillende dingen betekenen voor verschillende mensen. Een diëtist heeft het gedefinieerd als het tegenovergestelde van natuurlijke gewichtstoename! Simpel gezegd, natuurlijk gewichtsverlies is het middel om af te vallen zonder het gebruik van extreme diëten, pillen of supplementen of andere zware maatregelen. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is het mogelijk om af te vallen zonder het gebruik van pillen, supplementen en hongerdiëten.

Afvallen is op natuurlijke wijze nauw verbonden met een gezonde levensstijl en goed slapen, evenals met een goed dieet en lichaamsbeweging. Voorstanders van natuurlijk gewichtsverlies zien het als een manier van leven en een levensstijlverandering op de lange termijn in plaats van iets op korte termijn. De technieken om ervoor te zorgen dat het niet nieuw is, worden al vele jaren toegepast.

Gezond eten is natuurlijk een van de beste manieren om veilig en efficiënt af te vallen. Probeer uw maaltijdroutine te veranderen door vijf of zes kleine maaltijden per dag te eten in plaats van de normale drie. Door op deze manier te eten, blijft de stofwisseling gedurende de dag behouden en zorgt u voor een betere opname van voedingsstoffen.

Probeer natuurlijk voedsel te eten in plaats van bewerkte voedingsmiddelen die additieven en overtollig natrium bevatten. De lever verbrandt het meeste lichaamsvet en voedsel dat beladen is met toevoegingen is slecht voor de lever. Groenten en fruit, zaden en granen worden allemaal aanbevolen als onderdeel van een natuurlijk dieet. Probeer uw inname van voedingsmiddelen die grote hoeveelheden transvet en verzadigde vetten bevatten, te beperken.

De consumptie van water is vooral belangrijk als het gaat om een ​​natuurlijk en gezond afslankprogramma. Experts raden aan om gedurende de dag acht glazen water te drinken, vooral ‘s ochtends en’ s avonds als eerste. Een glas water ‘s avonds kan de eetlust’ s avonds verminderen – en u zult ook eerder verfrist en ontspannen wakker worden.

En het is een bijzonder moeilijke gewoonte om te doorbreken, maar probeer water te drinken in plaats van frisdrank of koffie. Als u meer water drinkt, zult u er in feite voor zorgen dat u er na verloop van tijd beter uitziet en zich beter voelt, en het draagt ​​ook bij aan langdurig gewichtsverlies.

Lichaamsbeweging is belangrijk – cardiovasculaire basisoefeningen zoals wandelen kunnen bijdragen aan natuurlijk gewichtsverlies zonder dat extreme trainingen nodig zijn. Voor een effectiever en langduriger natuurlijk gewichtsverlies zijn joggen, fietsen of gewichtheffen allemaal zeer effectieve methoden voor cardiotraining.

Slaap is vooral belangrijk als het gaat om op natuurlijke wijze afvallen. Recente onderzoeken in Japan geven aan dat mensen die regelmatig elke nacht twee uur extra slapen, over een periode van slechts een paar weken een bewezen gewichtsverlies ervaren.

Natuurlijk krijgen de meesten van ons regelmatig niet genoeg slaap en slaapgebrek produceert hormonen die de eetlust vergroten. Studies hebben aangetoond dat slaapverlies de opslag van vet in het lichaam kan vergroten en de afscheiding van hormonen kan beïnvloeden die helpen bij het reguleren van hunkeren naar voedsel. Extra slaap resulteert in een balans van hormonen – wat betekent dat je in principe minder honger hebt.

Natuurlijk gewichtsverlies lijkt over het hoofd te zijn gezien te midden van alle extreme diëten, rages en door beroemdheden onderschreven producten die tegenwoordig gemakkelijk verkrijgbaar zijn. Een combinatie van een gezonde levensstijl, gezonde voeding en basisoefening zal allemaal leiden tot de resultaten die de meesten van ons wensen: een lager gewicht gedurende een langere periode.